Stoiximan Super League

Το «διαζύγιο» Αστέρα με Μεταξά δεν θα είναι… βελούδινο!

Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής Μεταξάς «χωρίζουν» τους δρόμους τους, ωστόσο δεν φαίνεται το διαζύγιο να είναι τόσο βελούδινο. Το sportfm.gr εξηγεί τους λόγους.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα πορευτεί από εδώ και πέρα με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι του, με τον Ηρακλή Μεταξά να αποτελεί παρελθόν πλέον από τον πάγκο των Αρκάδων.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη έχει σηκώσει ήδη μανίκια και κάνει προπονήσεις με την ομάδα εδώ και κάποιες ημέρες, προετοιμάζοντάς την για το αυριανό παιχνίδι (28/12) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι ανακοινώσεις ακόμη δεν έχουν έρθει και το sportfm.gr έχει τον λόγο. Οι Αρκάδες το καλοκαίρι συμφώνησαν με τον Μεταξά για να διαδεχθεί τον Μίλαν Ράσταβατς, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο (έως το 2024) με υψηλές αποδοχές. Έτσι, λοιπόν τώρα πρέπει η διοίκηση του Αστέρα να καταβάλλει αποζημίωση στον Ελληνογερμανό τεχνικό από την στιγμή που θέλει να λυθεί η συνεργασία τους.

Παρόλο την καλή διάθεσή και οικονομική δυνατότητα από τη μεριά της διοίκησης των Αρκάδων για να τα βρουν με τον Μεταξά, ο 55χρονος δεν δείχνει… διάθεση για ένα βελούδινο διαζύγιο και αυτό καθώς ζητάει να πάρει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του και μάλιστα χωρίς να προβεί σε κάποιον διακανονισμό, αλλά… ντούκου.

Η συμπεριφορά αυτή έχει χαλάσει τους ανθρώπους της ομάδας που τον εμπιστεύτηκαν το καλοκαίρι και του έδωσαν μεγάλο χρόνο για να δουλέψει, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και την κακή εικόνα του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x