Stoiximan Super League

Τεσσάρα του Αστέρα με πρωταγωνιστή τον Αλί Μπαμπά!

Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε με τεσσάρα (4-0) τα φιλικά του στη Γερμανία, κόντρα στην Σίγκμπεργκερ, σε ένα ματς που ο Αλί Μπαμπά έλαμψε με γκολ και δυο ασίστ.

Σούπερ ο Αστέρας, έλαμψε ο Αλί Μπαμπά! Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκανε το 3/3 στα φιλικά της παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους, επικρατώντας αυτή τη φορά με 4-0 της Σίγκμπεργκερ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σε αυτό το φιλικό ο Αλί Μπαμπά, ο οποίος είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, όντας εκ των διακριθέντων στην προετοιμασία.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τα πρώτα λεπτά πίεζε και απειλούσε την εστία της Σίγκμπεργκερ. Στο 13ο λεπτό ο Μπενίτο σκόραρε από κοντά, αλλά ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε το γκολ.

Τελικά ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Αλί Μπαμπά μοίρασε στον Ριέρα και εκείνος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Οι Αρκάδες είχαν πάρει φόρα και πέντε λεπτά αργότερα ο Σίτο έγραψε το 2-0 μετά από ασίστ ξανά του Αλί Μπαμπά.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν ιδιαίτερα και δεν είχαν φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο 37’ ο Σουνταϊς Αλί Μπαμπά έκανε το 3-0, μετά από ωραία συνεργασία του Μουνάφο και του Ριέρα.

Ο Αστέρας στο 53’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 4-0, όταν κέρδισε πέναλτι, με τον Μπενίτο να εκτελεί και τον Γερμανό τερματοφύλακα να αποκρούει.

Στο 65’ ο Καπίγια έκανε το 4-0 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπενίτο τελικά σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 4-0 κόντρα στην Σίγκμπεργκερ στο τελευταίο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους,

Τα δύο ημίχρονα διήρκησαν από 40 λεπτά το καθένα.

Τσιφτσής (41' Γραμματικάκης), Γκαρθία, Άλβαρες, Πίτσου (69' Ιγκλέσιας), Αλάγκμπε (41' Χριστόπουλος), Μουνάφο (69' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Αλί Μπαμπά, Σίτο (41' Γ. Παπαδόπουλος), Ριέρα (61' Καπίγια), Μπενίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x