Stoiximan Super League

Ανοίγει το γήπεδό του για τους φιλοξενούμενους οπαδούς και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης!

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε να ανοίξει το γήπεδό της και πάλι για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους από τη νέα σεζόν.

Με οπαδούς και των δύο ομάδων θα διεξάγονται τα παιχνίδια του Αστέρα στην Τρίπολη από τη νέα σεζόν! Η διοίκηση, αφουγκραζόμενη και την επιθυμία του κόσμου της πόλης, αναμένεται να δίνει κανονικά εισιτήρια σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Αυτή τη φορά, όμως, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί των ομάδων του big-5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης) θα τοποθετούνται στη Θύρα 1 .

Φυσικά, ο κόσμος που έχει διαρκείας στη Θύρα 1 θα μεταφέρεται σε άλλο σημείο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ώστε να μην προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα και για λόγους ασφαλείας λόγω κάποιων έργων που θα πραγματοποιηθούν.

Στα υπόλοιπα εντός έδρας ματς, πέραν αυτών με τους "μεγάλους" του ελληνικού πρωταθλήματος, οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθούν από την παλιά τους θέση τους αγώνες. Μάλιστα, οι Αρκάδες θέλοντας να δείξουν την κατανόησή τους για την μικρή αναστάτωση και ταλαιπωρία που θα υποστούν οι οπαδοί, τους προσφέρει το εισιτήριο διαρκείας τους στην εξαιρετική τιμή των 50 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τη διάθεση των εισιτηρίων.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x