Stoiximan Super League

Αντίο στη σεζόν με ματσάρα από Αστέρα και Απόλλωνα!

Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς για φινάλε, με τον Ράσταβατς να αποθεώνεται από τους οπαδούς των Αρκάδων στο αντίο του.

Φινάλε στη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο για Αστέρα και Απόλλωνα. Σε ένα φοβερό ματς στην Τρίπολη, οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 και αποχαιρέτησαν τη σεζόν.

Αποθεώθηκε ο Μίλαν Ρασταβατς στο τελευταίο του παιχνίδι, με τον Σέρβο τεχνικό να είναι εμφανώς συγκινημένος στο τελευταίο του ματς στους Αρκάδες και να ανταποδίδει.

Στην 9η θέση τερμάτισε ο Αστέρας, ουραγός ο Απόλλων.

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: 2-1


Μυαλό του κόουτς

Με 4-4-2 κατέβασε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Στην εστία ο Παπαδόπουλος, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλά και Άλβαρες στην άμυνα. Μουνάφο, Κανελλόπουλος στα χαφ, οι Σιτο, Ριερα στα πλαγια και ο Μιχοπουλος μαζί με τον Μπαράλες στην επίθεση.

Με 4-4-2 κατέβασε τον Απόλλωνα και ο Μπάμπης Τεννές. Στο τέρμα ο Κότσαρης και οι Μπαξεβανιδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής στην άμυνα. Κάστρο, Σλίβκα, Φατιόν, Μαρτίνες οι τέσσερις χαφ σε ρόμβο και οι Ντάουντα, Ιωαννίδης στην επίθεση.

Το ματς

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Νταουντα με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην συνέχεια ο Αστέρας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει, χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Στο 17’ ο Μπαράλες έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ και ύστερα οι Αρκάδες φώναξαν για χέρι, με το διαιτητή να μη δείχνει τελικά τίποτα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά να μην μπορούν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ (0-0).

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: 2-2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά, με τον Μπαράλες στο 49’ να βρίσκει δίχτυα ανοίγοντας το σκορ με ωραία κεφαλιά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης πίεζε και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις.

Στο 69’ ο Τσιλούλης που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, νικώντας τον Παπαδόπουλο από κοντά. Ο Ματίας Ιγκλέσιας όμως στο 74ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους με ωραίο δυνατό σουτ κάνοντας το 2-1.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος, ο Απόλλων άρχιζε να πιέζει και ο Ντάουντα στο 90’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2! Ο Ιγκλέσιας πήρε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντάουντα, αλλά ήταν στις καθυστερήσεις και δεν επηρέασε τη ροή του παιχνιδιού.


MVP: Μπορεί συνήθως να βάζουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του αγώνα, αλλά σήμερα δικαιωματικά αυτό τον τίτλο τον παίρνει ο Μίλαν Ράσταβατς! Ένα μεγάλο μπράβο στον Σέρβο τεχνικό για τη δουλειά που έκανε τα τελευταία δυο μίση χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Κατοίκος δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη φάση. Έκανε ένα καλό παιχνίδι.


Έτσι παρακολουθήσατε το Live της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x