Stoiximan Super League

Από τεσσάρα σε τεσσάρα στα φιλικά ο Αστέρας Τρίπολης!

Λίγες ημέρες μετά το 4-0 επί του Ιωνικού, ο εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με το ίδιο σκορ του απογοητευτικού Απόλλωνα Σμύρνης και δείχνει ότι θα είναι και φέτος ανταγωνιστικός.

Πετάει στα φιλικά ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες έδωσαν τον δεύτερο φιλικό τους αγώνα, αυτή την φορά με τον Απόλλωνα Σμύρνης και επικράτησαν της ομάδας του Γιάννη Πετράκη 4-0! Τα γκολ σημείωσαν οι Ρετζίς, Ριέρα, Μπαράλες και Σονί.


Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μπήκε δυνατά στο ματς, είχε καλές φάσεις, πίεζε και όλη αυτή η προσπάθεια μετουσιώθηκε σε γκολ στο 15’ με τον Ρετζίς να ανοίγει το σκορ με σουτ στην κίνηση. Στο 30ο λεπτό ο Ριέρα έκανε το 2-0 ύστερα από ασίστ του Ρετζίς, δίνοντας προβάδισμα στους Αρκάδες για το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε τη μοναδική καλή του ευκαιρία στο 44' με τον Παμλίδη.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Μπαράλες στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ να σημειώνει το 3-0.

Ο Σονί, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, σκόραρε το πρώτο του γκολ με τους Αρκάδες στο 76ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Αστέρας σε ακόμη ένα φιλικό έδειξε πολύ καλά δείγματα, συνεχίζει με φόρα από την περσινή καλή σεζόν, ενώ από τη μεριά του ο Απόλλων έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση για να παρουσιαστεί τη νέα σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x