Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Άρης: Για μια θέση στην εξάδα…

Το προβάδισμα που έχει για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας καλείται να υπερασπιστεί ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη που έχει μαθηματικές πιθανότητες για την εξάδα.

Μονόδρομο αποτελεί για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη νίκη στο σημερινό παιχνίδι τους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Super League 1 (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ώστε να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη διαδικασία των πλέι οφ.

Οι Αρκάδες έχουν δύο ακόμα παιχνίδια, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας, ενώ οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν νικήσουν στην Τρίπολη, τότε ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης.

Η νίκη στη Λαμία ήταν μονόδρομος για τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τις δύο ήττες που είχαν προηγηθεί. Ήταν το 10ο παιχνίδι του Αστέρα χωρίς ισοπαλία, όπου μετράει επτά νίκες και τρεις ήττες. Ουσιαστικά αυτή η πορεία τον έφερε να διεκδικεί εξάδα, αφού στα πρώτα 13 είχε μόλις τρεις νίκες. Η τελευταία ισοπαλία του ήταν στις 11 Δεκεμβρίου το 0-0 με την ΑΕΚ στην Τρίπολη. Εκεί που έχασε το τελευταίο παιχνίδι από τον Ιωνικό, μετά από πέντε διαδοχικές νίκες.

Στο ντεμπούτο του Χέρμαν Μπούργος στον πάγκο του, ο Άρης θυμήθηκε τα γκολ και πέτυχε τρία, αφού δεν είχε σκοράρει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και είχε σκοράρει σε δύο από τα οκτώ προηγούμενα. Τρία γκολ είχε να πετύχει από τις 24 Οκτωβρίου, όταν είχε νικήσει με 5-1 τον Παναιτωλικό. Εξακολουθεί να μην έχει χάσει βαθμό σε παιχνίδια που προηγήθηκε, ένδεκα φορές, ενώ έχει πάρει μόλις ένα σε παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Προϊστορία

Ο Άρης επικράτησε στον πρώτο γύρο μένοντας για τέταρτο επίσημο παιχνίδι και τρίτο πρωταθλήματος αήττητος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αστέρας έχει μόλις μια νίκη στα 16 τελευταία επίσημα, 13 από αυτά για το πρωτάθλημα. Είναι το περσινό στην Τρίπολη, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι εντυπωσιακό ότι ο Αστέρας έχει από το 2012 και μετά μια νίκη σε 13 παιχνίδια με τον Άρη, ενώ από το 2007 ως το 2012 είχε πέντε νίκες σε 10 παιχνίδια!

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σόνι, Σίτο, Μπαράλες.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Καμαρά.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Πορτογάλος Κορέιρα, με βοηθούς τους κ.κ. Μεϊντάνα, Ψαρρή και τέταρτο τον κ. Τζήλο. Στο VAR θα βρίσκονται οι κ.κ. Νόμπρε κι Μωυσιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x