Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Καμαρά, ο «επαγγελματίας» Άρης και οι όμορφες κινήσεις για τον Άλκη

Ο Άρης πέτυχε σπουδαίο νίκη μέσα στην Τρίπολη (0-2) επί του Αστέρα και ο προπονητής της εξέδρας, γράφει στο sport-fm.gr τι ξεχώρισε από το παιχνίδι.

Με τους Καμαρά και Σάσα να «καθαρίζουν» στην Τρίπολη, ο Άρης πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Αστέρα (0-2) και έκανε τεράστιο βήμα για την είσοδο στα playoffs, με υπογραφή Χερμάν Μπούργος!

Ο προπονητής της εξέδρας, γράφει στο sport-fm.gr τι ξεχώρισε από το παιχνίδι:

Η αυτοματισμοί που αν δουλέψουν, ο Άρης δεν πιάνεται

Ο Άρης χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει με τους έξι βαθμούς του CAS, πήγε στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο να πάρει το «διπλό» και να μπει στα playoffs. Ο τρόπος που κερδίζει, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε και κανένα σπουδαίο ματς, δείχνει ότι κάτι καλό συμβαίνει. Σίγουρα ο Μπούργος δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όμως και μόνο η… αύρα του βοηθά. Αυτό που μπορεί να εκμεταλλευτεί, είναι αυτό που βρήκε έτοιμο, δηλαδή του τρομερούς επιθετικούς αυτοματισμούς και την ταχύτητα που έχει η μεσοεπιθετική γραμμή του. Αν είναι στην καλή τους μέρα, δεν πιάνονται και παίζουν τρομερά γρήγορο ποδόσφαιρο.



Όταν ο Καμαρά σκοράρει και όταν ο Άρης προηγείται

Μπορεί να μην σκοράρει συχνά, με μόλις πέντε γκολ σε 22 παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά όποτε το κάνει ο Άρης κερδίζει (Αστέρα, Παναθηναϊκό, Ιωνικό και δύο φορές Παναιτωλικό. Σήμερα σε μόλις μια τελική προσπάθεια, κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει λύση. Ένα ακόμα «ρεκόρ» μεγάλωσε για τους Θεσσαλονικείς, αφού για 12ο συνεχόμενο ματς που προηγούνται παίρνουν τη νίκη.


Η πίεση του Αστέρα αλλά ξανά αναποτελεσματικότητα

Με εξαίρεση την επαγγελματική νίκη κόντρα στην όχι και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα Λαμία, οι Αρκάδες προβληματίζουν με την εικόνα τους, κάτι που φάνηκε επίσης στα ματς με Ατρόμητο και Ιωνικό. Μπορεί πάντα να είναι απειλητικοί και να επιμένουν στο ίδιο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, που αξίζει συγχαρητήρια, όμως απόψε δεν ήταν αποτελεσματικός. Ο Καστάνιο μετά την αποβολή του στο ματς με τον Ιωνικό, έχει ευθύνη και στο γκολ του Καμαρά, ενώ το χαμένο σουτ του Κρέσπι έχει αποπροσανατολίσει τελείως την ομάδα του Ράσταβατς, που φάνηκε να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης: Ο προπονητής της εξέδρας

Το πανό για τον Άλκη και τα όμορφα συνθήματα στην κερκίδα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρας Τρίπολης, είχαν κρεμάσει ένα πανό μπροστά από την κερκίδα τους που αναφερόταν στην δολοφονία του 19χρονο Άλκη, με την ελπίδα έστω και μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός να γίνει μια νέα αρχή. «Καλό ταξίδι Άλκη, να είσαι εσύ αφορμή για αλλαγή», ανέφερε το μήνυμά τους. Μάλιστα, στο 19’ λεπτό τόσο οι φίλοι των γηπεδούχων, όσο και οι λιγοστοί του Άρη, φώναξαν για αρκετή ώρα «Άλκης ζωντανός για πάντα Αρειανός», σε μια κίνηση που δείχνει ότι ίσως και να υπάρχει ελπίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x