Stoiximan Super League

Άρχισε το ψάξιμο ο Αστέρας ενόψει Γενάρη

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο… ψάξιμο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπροστά του δυο κομβικά παιχνίδια, με τον Ιωνικό (20/11) και τον Ατρόμητο (27/11), τα οποία θα οριοθετήσουν τους στόχους του, τα playoffs.

Οι Αρκάδες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα ψαχτούν για 2-3 αποκτήσεις παικτών, οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Θα πρέπει να είναι στοχευμένες κινήσεις οι οποίες θα καλύψουν κενά που τυχόν υπάρχουν και να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ.

Μια από τις σκέψεις είναι να αποκτηθεί κάποιος επιθετικός που θα πλαισιώνει τον Χερόνιμο Μπαράλες και θα δίνει έξτρα λύση στο σκοράρισμα. Κάτι που μέχρι στιγμές δεν έχει κάνει ο Μπενίτο ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί, ενώ η μόνη εναλλακτική επιλογή είναι ο Σονί που έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε αυτό, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στις εμφανίσεις του.

Επιπλέον, πρέπει ο Αστέρας να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα δίνει λύσεις μεσοεπιθετικά, αφού το κενό του Λουίς Φερνάντεθ δεν έχει ακόμη αναπληρωθεί και φαίνεται στα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα παραμένει άγνωστο αν θα γίνει κάποια τρίτη κίνηση στα χαφ ώστε να υπάρχουν έξτρα εναλλακτικές επιλογές. Μουνάφο και Βαλιέντε θεωρούνται οι βασικοί, ο Ιγκλέσιας έρχεται από πίσω, ενώ ο Σανταφέ δεν έχει δείξει ακόμη σταθερή εικόνα και ίσως οι Αρκάδες να χρειάζονται κάποιον καλύτερο χειριστή της μπάλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x