Stoiximan Super League

Έντονο πρέσινγκ του Αστέρα για να κλείσει άμεσα τον Λύρατζη!

Στον Αστέρα δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν ακόμα και άμεσα τον Λευτέρη Λύρατζη στην Τρίπολη, πιέζοντας έντονα τις τελευταίες ώρες τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα του Λευτέρη Λύρατζη δεν έχει κλείσει για τον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες δεν έχουν εγκαταλείψει σε καμία περίπτωση την περίπτωση του Έλληνα μπακ. Ίσα-ίσα που την κυνηγάνε και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να αλλάξουν το... στάτους που υπάρχει αυτή την ώρα και να το αντιστρέψουν.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων του Αστέρα και αυτών του ΠΑΟΚ για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Λύρατζη με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη νούμερο ένα επιλογή του Μίλαν Ράσταβατς για το δεξί άκρο της άμυνας και καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες.

Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης και θεωρούν ότι μπορεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει συμφωνία.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμα και άμεσα, δηλαδή μέσα στο επόμενο 48ωρο να κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ στους Αρκάδες, με τον Ραζβάν Λουτσεσκου να τον θέλει για το ματς της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και οι κιτρινομπλέ να παλεύουν για να τον φέρουν στην Τρίπολη ακόμα και πριν την Τετάρτη για να υπογράψει.

Κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως ο Λύρατζης θα μπει άμεσα στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού και θα είναι στη διάθεση του για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x