Stoiximan Super League

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Αστέρας: Το φλουρί στον αρχηγό Μουνάφο και στον Μιριτέλο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αστέρας Τρίπολης για το 2024. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και το video.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, με τον Γιώργο Μποροβήλο, τον Μίλαν Ράσταβατς και τον Χουάν Μουνάφο να μιλάνε και να δίνουν το έναυσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Λευτέρης Λύρατζης βρέθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα, όπου γνωρίστηκαν, ενώ τα φλουριά κέρδισαν οι Μουνάφο, Μιριτέλο, Κακαδιάρης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χρήστος Τσελιόπουλος.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, υποδέχθηκε την ομάδα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, παρουσία των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου και κ. Δημήτρη Κενέ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Τυχεροί της βραδιάς από τους ποδοσφαιριστές ήταν ο Juan Munafo, ο Juan Miritello και ο Θεόφιλος Κακαδιάρης, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα το φλουρί έπεσε στον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Χρήστο Τσελιόπουλο.

Τη βραδιά ομόρφυναν οι μελωδίες από το βιολί του κ. Αθανάσιου Μουρλά.
Ευχαριστούμε το "Menalon Cafe/Restaurant" για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Δείτε το video και φωτογραφίες από την εκδήλωση, την κοπή της πίτας και τις ευχές του κ. Γιώργου Μποροβήλου, αλλά και του προπονητή της ομάδας μας, κ. Milan Rastavac και του αρχηγού, Juan Munafo.




Αστέρας Τρίπολης: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα















































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x