Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ

Στον Αστέρα Τρίπολης περιμένουν τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ κορωνοϊού, ώστε να δουν αν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στην ομάδα και αν θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον ΟΦΗ.

Η αγωνία στο κατακόρυφο στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει του αυριανού κομβικού εντός έδρας παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες ταλαιπωρούνται και αυτοί από κρούσματα κορωνοϊού, αφού στους δύο τελευταίους ελέγχους που έγιναν εντοπίστηκαν πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που τα τεστ τους ήταν θετικά και παραμένουν σε καραντίνα.

Σήμερα, έγινε ο τελευταίος έλεγχος και υπάρχει αγωνία σχετικά με τα αποτελέσματα, αφού μένει να φανεί αν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στην ομάδα η οποία μπορεί και να επηρεάσει τη διεξαγωγή του αγώνα με τους Κρητικούς. Εάν υπάρχουν αρκετά κρούσματα, τότε το ματς δύσκολα θα διεξαχθεί, αλλά αυτό αναμένεται να αποφασιστεί την ίδια ημέρα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς υπολογίζει στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του για το ματς και την Τρίτη (04/01) όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ, θα γνωρίζει όσους μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x