Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφει ο Τσιφτσής από τη Ράκοφ

Ο Αντώνης Τσιφτσής αναμένεται να σπάσει τον δανεισμό του στη Ράκοφ, αφού δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την ενίσχυση στα γκολπόστ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sportfm.gr ο δανεισμός του Αντώνη Τσιφτσή στη Ράκοφ αναμένεται να σπάσει.

Ο Έλληνας κίπερ είχε εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Αρκάδες, δοκιμάζοντας την τύχη του στο εξωτερικό. Με τον πολωνικό σύλλογο μάλιστα να είχε πληρώσει και ένα υψηλό ενοίκιο για τον δανεισμό του 24χρονου πορτιέρε.

Τελικά, ο Τσιφτσής δεν πήρε επί της ουσίας τις ευκαιρίες που ήθελε. Κάθισε μια φορά στο πρωτάθλημα κάτω από τα δοκάρια, κρατώντας μάλιστα το μηδέν αλλά δεν πήρε την... επιβράβευση και επέστρεψε στον πάγκο, ενώ έγραψε και δύο συμμετοχές με τη β ομάδα της Ράκοφ, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Πολωνίας.

Μετά από επιθυμία του ίδιου, όπως είχατε διαβάσει και προ ημερών, αποφασίστηκε να διακοπεί ο δανεισμός του. Με τον Έλληνα τερματοφύλακα να γυρίζει εντός των επομένων ωρών σε ένα γνώριμο περιβάλλον και σε μια ομάδα, στην οποία έδειξε πως μπορεί να αναδειχτεί και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, παλεύοντας με τον έμπειρο Νίκο Παπαδόπουλο για μια θέση κάτω από τα δοκάρια.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης έχει ως δεύτερο κίπερ τον Νίκο Γραμματικάκη, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός στη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς την Κυριακή στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την ενίσχυση στο δέκα, θέση για την οποία ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, υπάρχει ο Χουλιάν Παλάσιος. Εξαιρετική περίπτωση απο την Αργεντινή, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να έχει ήδη αρκετές γεμάτες χρονιές και να βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Σαν Λορέντσο. Οι απαιτήσεις της ομάδας του δεν είναι λίγες για να τον παραχωρήσει, αλλά οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτησή του.

Σε ένα ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα, το οποίο αν έχει ευτυχή κατάληξη θα αναβαθμίσει και άλλο το κιτρινομπλέ ρόστερ. Διότι ο Αστέρας θα προσθέσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, δημιουργώντας ένα ισχυρό και πολύ ποιοτικό δίδυμο στο «10» παρέα με τον Μπαρτόλο. Και με έναν παίκτη που μοιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x