Stoiximan Super League

Φιλική νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, 2-0 τη γερμανική Μπόνερ

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της γερμανικής Μπόνερ (4ης κατηγορίας) σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στη Γερμανία. Κανελλόπουλος και Σονί σημείωσαν τα γκολ της νίκης για τους Αρκάδες.

Με νίκη συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0 της γερμανικής Μπόνερ (4ης κατηγορίας), με τους Κανελλόπουλο και Σονί να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα απείλησε αρχικά με τα άστοχα σουτ των Σανταφέ και Τιλίκα στο 1' και στο 10' αντίστοιχα. Στο 18' είχε διπλή ευκαιρία με τα σουτ του Σονί και του Καρμόνα, που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και στο 19', στο σουτ που επιχείρησε ο Κρεσπί. Το γκολ για τον Αστέρα δεν ήρθε ούτε στο 34', στην ευκαιρία με τον Μπερτόγλιο, ενώ στις καθυστερήσεις άλλο ένα σουτ του Σανταφέ αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή. Στο 38' ο Παπαδόπουλος είχε πραγματοποιήσει επέμβαση.

Τα δύο γκολ του τα «βρήκε» ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 49' με τον Κανελλόπουλο, μετά από φάση διαρκείας, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70', μετά από σέντρα του Καρμόνα και κοντινό πλασέ του Σονί. Στο 73' το σουτ του Καπίγια και στο 81' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρεσπί δεν βρήκαν στόχο.

Τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 40 λεπτών.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος (41' Σγουρής), Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνιο, Αντζουλάς, Σανταφέ (41' Κανελλόπουλος), Στάνκο, Τιλίκα (60' Γκαρντάφσκι), Κρέσπι, Μπερτόγλιο (41' Καπίγια), Σονί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x