Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Φουλ επιστροφές με Κηφισιά - Οριακά ο Μπαρτόλο, εκτός ο Μιριτέλο

Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εκτός έδρας παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κηφισιά στην Καισαριανή (26/11, 16:00).

Οι Αρκάδες θα έχουν μπόλικες επιστροφές στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και μία σημαντική απουσία. Στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς θα είναι ξανά τόσο ο Σίτο μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, όσο και ο Βασίλης Σουρλής, που ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε με την Εθνική Ελπίδων. Επιστρέφουν, επίσης, και οι Μουνάφο, Τζουκάνοβιτς και Καρμόνα οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιριτέλο, ο οποίος βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να έχει μπει σε πρόγραμμα επανένταξης και τρέχει για να προλάβει το ματς κόντρα στην Πανσερραϊκό την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Χουλιάν Μπαρτόλο, έχει μπει κανονικά με την ομάδα και κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά. Θα εξαρτηθεί από τον ίδιο και το τεχνικό επιτελείο η συμμετοχή του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, αφού ο Αργεντινός έχει χάσει ορισμένες προπονήσεις και θα φανεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Από την άλλη, ο Ράσταβατς αποφάσισε πως ο Διαμαντής Χουχούμης θα εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε κάρτες) την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον νεαρό Φώτη Σγουρή να παίρνει, κατά πάσα πιθανότητα, φανέλα βασικού με τον Αστέρα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x