Stoiximan Super League

Η αποστολή του Αστέρα για την πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο

Γνωστή έγινε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες έκαναν γνωστή την αποστολή τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (19/08, 21:30) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα έχουν ορισμένες απουσίες.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει στον Κρέσπι που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική, τον Βαλιέντε που έχει πρόβλημα στο γόνατο και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, αλλά και τον Μπαρτόλο ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στην περίοδο της προετοιμασίας και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς αλλά είναι ανέτοιμος.

Εκτός είναι και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος εκτίει την ποινή της τιμωρίας του από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται και οι Κανελλόπουλος, Αλί Μπαμπά, όπως και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Σίτο, Μπαράλες, Μπενίτο, Σονί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x