Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στον αποστολή για Μπαρτόλο, «πρώτη» για Γιαμπλόνσκι

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο στην Τρίπολη και η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, την Κυριακή (14/01, 17:30) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χουλιάν Μπαρτόλο, ο οποίος αναμένεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος. Να θυμίσουμε πως ο Αργεντινός είχε ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό και το τεχνικό τιμ θέλει να τον εντάξει σιγά-σιγά για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην αποστολή του Αστέρα συμπεριλήφθηκε ο Εβγκένι Γιαμπλόνσκι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός έχει να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες αφού εκτός έμειναν οι Γκαρθία, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Βαλιέντε για λόγους τακτικής, όπως και Ντιαρά που είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x