Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Αλάγκμπε, αλλά με τους «νέους» κόντρα στον ΠΑΣ

Με τον Αλάγκμπε να μην είναι έτοιμος και να απουσιάζει, αλλά τους νεοφερμένους Βίκο, Ντιαρά να είναι μέσα, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες αναζητούν το 2/2 στο γήπεδό τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην έχει στη διάθεσή του σε αυτό το ματς τον Αλάγκμπε ο οποίος είχε αποχωρήσει από το πρόσφατο φιλικό με την Κηφισιά με πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι και ο Βαλιέντε που δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα, ο Ντιαρά και ο Βίκο. Ο πρώτος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος έχει ακόμη δρόμο αλλά δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Βίκο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x