Stoiximan Super League

Άρεσε στο πρώτο φιλικό ο Αστέρας Τρίπολης, 4-0 τον Ιωνικό

Με… φόρα από πέρυσι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-0 του Ιωνικού στο πρώτο φιλικό ματς της σεζόν.

Εύκολα και ωραία ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στο πρώτο φιλικό ματς της σεζόν, επικράτησε 4-0 του Ιωνικού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με γκολ των Μπενίτο, Ριέρα, Κρέσπι και Τιλίκα.

Ο Ριέρα ύστερα από πρέσινγκ που έκανε στην άμυνα του Ιωνικού και κλέψιμο της μπάλας, έβγαλε όμορφα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, τον Μπενίτο και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 στο 24ο λεπτό. Στο 29’ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς κέρδισε πέναλτι, με τον Ριέρα να εκτελεί και ένα λεπτό αργότερα να κάνει το 2-0!

Το δεύτερο μέρος κύλησε με τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο και τους γηπεδούχους να έχουν την κυριαρχία του παιχνιδιού. Στο 66’ ο Ιωνικός έκανε την πρώτη τελική στο ματς, όταν ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τσιφτσής μπλόκαρε εύκολα. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν σταμάτησε εκεί και στο 87’ ο Τιλίκα με τον Κρέσπισυνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος έκανε το 3-0! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιλίκα διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και οι Αρκάδες έδωσαν ένα πολύ θετικό δείγμα για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x