Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Αστέρα επί της Κηφισιάς και… πρώτη γεύση από Βίκο, Ντιαρά

Με τον Μπαρτόλο να σκοράρει ξανά, ο Αστέρας επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς στην Τρίπολη σε φιλικό παιχνίδι. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Βίκο και Ντιαρά με τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε φιλική αναμέτρηση, με τον Μπαρτόλο να σκοράρει για ένα ακόμη ματς και να δείχνει πως κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν, όντας ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για τους Αρκάδες.

Ρυθμό ενόψει της επανέναρξης αναζητούσαν οι δύο ομάδες και το βρήκαν σε ένα καλό φιλικό, όπου οι δύο προπονητές θέλησαν να δοκιμάσουν πράγματα και να δώσουν χρόνο στους παίκτες τους.

Όπως έκανε ο Μίλαν Ράσταβατς που έδωσε στο πρώτο ημίχρονο στους Ντιαρά και Βίκο το δικαίωμα να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους, ενώ στο ίδιο διάστημα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Βαλιέντε, ο οποίος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή τους στα επίσημα παιχνίδια.

Με τον Γιάννη Αναστασίου από τη δική του πλευρά να μην έχει στη διάθεσή του τους Ίλιεφ, Μπιφουμά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ για τους γηπεδούχους έλειπαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Σουρλής-Σγουρής και οι Μουνάφο, Ζουγλής που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η Κηφισιά είχε δύο επικίνδυνες στιγμές με τον Κρισιούμα, ο οποίος ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των φιλοξενούμενων, με τον Φέδε Βίκο, το μεγάλο απόκτημα των Αρκάδων, να προσπαθεί με την ποιότητά του και τα καλά του πόδια να «φτιάξει» τους συμπαίκτες του, αλλά οι Βαλιέντε, Μάντζης δεν εκμεταλλεύτηκαν τις εξαιρετικές σέντρες του Ισπανού.

Το ημίχρονο πέρασε χωρίς σκορ, με τον Ράσταβατς να κάνει ορισμένες κινήσεις πριν την επανέναρξη και να παίρνει αυτό που θέλει άμεσα. Διότι στο 48ο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια του Μπαρτόλο, ο οποίος συνεχίζει… καυτός στο ξεκίνημα της σεζόν (σσ. έχει 2 γκολ σε 3 ματς στο πρωτάθλημα). Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, είχαν το προβάδισμα και λίγο έλειψε να το διευρύνουν αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Χριστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι στο 52’.

Οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους στη συνέχεια, ο ρυθμός φυσιολογικά έπεσε αλλά υπήρξαν εκατέρωθεν φάσεις. Με την κεφαλιά του Μιριτέλο στο 78’ που μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος να είναι η καλύτερη στιγμή των Αρκάδων ως το φινάλε, ενώ η Κηφισιά λίγο έλειψε να πάρει τη φιλική ισοπαλία στις καθυστερήσεις, αλλά ο Παπαδόπουλος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τετέι για να κρατήσει το 1-0.

Να σημειωθεί πως έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 80ο λεπτό ο Αλάγκμπε, ο οποίος επί της ουσίας και είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος του Αστέρα μέχρι να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στην εν λόγω θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x