Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάζει για χαφ και επιθετικό στην αγορά

Ο Αστέρας Τρίπολης «χτενίζει» την αγορά και εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, θα κινηθεί για χαφ και επιθετικό.

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει ο Αστέρας Τρίπολης, έχοντας δώσει ήδη το πρώτο του φιλικό με τον Ατρόμητο (1-1). Το Σάββατο (10/12, 15:00) θα δώσει ακόμη έναν φιλικό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τους παίκτες να μπαίνουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ό,τι πρέπει για τους Αρκάδες, καθώς είχαν τον χρόνο για ανασύνταξη και ανασυγκρότηση, αφού ο πρώτος γύρος δεν ήταν και ο καλύτερος, μετρώντας μόλις 2 νίκες. Κατάλληλη ώρα όμως είναι και για προσθήκες, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όσο πρέπει. Εκεί που… πονάει δηλαδή, στην θέση του επιθετικού κυρίως, αλλά και στον άξονα.

Οι ματιές που ρίχνονται είναι κατά κύριο λόγο στην ισπανική αγορά, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι τελειωμένο. Εξετάζονται διαρκώς παίκτες από παντού, αλλά έχει μία… κλήση η ομάδα της Αρκαδίας στην εν λόγω αγορά. Ο Αστέρας άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν έχει συνηθίσει να προχωράει σε μεταγραφικές κινήσεις την χειμερινή περίοδο και τις κάνει όλες το καλοκαίρι. Για αυτό άλλωστε, πρέπει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να είναι κάποια εξαιρετική περίπτωση για να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, αν και ένας φορ χρειάζεται οπωσδήποτε.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει βαρύ κορμί κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο, όσο περνούν τα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα του Αργεντινού, καθώς είναι ένας «καθαρός» επιθετικός που θα σου βρει το γκολ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μέσα από την περιοχή, βέβαια!

Ο Λέο Τιλίκα κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όπως είδαμε στον πρώτο γύρο και έχει καταλήξει να είναι… αναντικατάστατος, όποτε δεν παίζει. Ένας ακόμη παίκτης που στον Βόλο έκανε… παπάδες είναι ο Χουλιάν Μπαρτόλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει δείξει τα μέγιστα από το ταλέντο του. Ο Αργεντινός επιπλέον, έχει τραυματιστεί και έχει μείνει εκτός κάμποσο καιρό και αναμένεται να τον δούμε στον 2ο γύρο και κατά πόσο θα μπορέσει επαρκώς να βοηθήσει την ομάδα του. Έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά και η επιστροφή του θα δώσει σημαντικές βοήθειες.

Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάζει για χαφ και επιθετικό στην αγορά

Ο Κρέσπι είναι φυσικά μια έξτρα λύση και η φετινή σεζόν του είναι η καλύτερη με τη φανέλα των Αρκάδων, βγάζοντας μεγαλύτερη προσήλωση στο πλάνο και συνέπεια. Είναι αξιόπιστος επιθετικός και νεαρός σε ηλικία, με τον Αστέρα να μπορεί να χτίσει πάνω του! Φυσικά, υπάρχει και ο Ασιέρ Μπενίτο που έχει ένα γκολ σε ενάμιση χρόνο και δεν έχει δικαιώσει σε καμία των περιπτώσεων τις προσδοκίες που υπήρχαν!

Πάμε τώρα και στους χαφ, οι οποίοι είναι αρκετοί… Ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο Χουάν Μουνάφο, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο Χουάν Ντομίνγκεθ, ο Κέιλεμπ Στάνκο, ο Γιώργος Προύντζος και ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε.

Να ξεκινήσουμε με τους… νεοφερμένους παίκτες. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ και ο Κέιλεμπ Στάνκο αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, με τον πρώτο ακόμα να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να μην έχει δείξει αρκετά πράγματα ως τώρα. Αντίθετα, ο Κέιλεμπ Στάνκο έχει δείξει σημάδια ότι μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα και αξίζει να βασιστείς πάνω του.

Ο νεαρός Γιώργος Προύντζος ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, έχει δείξει μέχρι στιγμής άκρως θετικά δείγματα. Μόλις στα 19 του χρόνια «παλεύει» για την θέση του βασικού και με τη δουλειά μπορεί να τα καταφέρει γιατί φαίνεται ότι έχει ταλέντο.

Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάζει για χαφ και επιθετικό στην αγορά

Από την άλλη, περιμένουμε την επιστροφή του τραυματία Χοσέ Λουίς Βαλιέντε. Ενός σημαντικού παίκτη ο οποίος πέρυσι έκανε… θαύματα. Ασταμάτητος, με τρεξίματα, ο Ισπανός θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Αστέρα Τρίπολης με την εμπειρία που έχει.

Και μιας και μιλήσαμε για εμπειρία, πάμε στους δυο… παλιούς. Ο Ματίας Ιγκλέσιας δείχνει στα 37 του ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και έχεις και ταλέντο, μπορούν να συμβούν όμορφα πράγματα. Ο Αργεντινός βγάζει ολόκληρα 90λεπτα με τρεξίματα και βοηθάει πάρα πολύ τους συμπαίκτες του, τόσο σε θέμα ψυχολογίας, όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Χουάν Μουνάφο από την άλλη, συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι και είναι ακάθεκτος. Χρειάζεται ανάσες φυσικά, όπως και ένα καλό στήριγμα απέναντι του και ιδανικός για αυτό ήταν τόσο ο Γιώργος Κανελλόπουλος, όσο και ο Βαλιέντε.

Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάζει για χαφ και επιθετικό στην αγορά

Τέλος, ο Γιώργος Κανελλόπουλος φαίνεται την φετινή σεζόν πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, παρά μόνο σε κάποια φιλικά παιχνίδια. Ένα παιδί το οποίο προέρχεται από τις ακαδημίες, έχει τεράστιο ταλέντο το οποίο έχει δείξει και με την φανέλα της εθνικής Ελπίδων

Ο Αστέρας συνεχίζει το... μεταγραφικό του σαφάρι, αλλά δεν θα πάρει παίκτες απλώς για να πάρει. Μόνο αν βρει κάτι το εξαιρετικό που τον ανεβάζει επίπεδο σε μεσαία γραμμή και επίθεση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x