Stoiximan Super League

Βαθμό-βαθμό για τη σωτηρία Αστέρας και Λαμία!

Αστέρας και Λαμία έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη με τους γηπεδούχους να αρχίζουν να ανασαίνουν και οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν σημαντικό πόντο στη μάχη της σωτηρίας.

Βαθμός χρυσάφι για Αστέρα και Λαμία ! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους ματς στην Τρίπολη και συνεχίζουν την αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Ο μεν Αστέρας έφτασε τους 30 βαθμούς, η δε Λαμία στους 27 για να ανασάνουν αμφότεροι. Με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη μοίρα και οι φιλοξενούμενοι να αγχώνονται αλλά να έχουν το κεφάλι πάνω από την... στάθμη του νερού.

Με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα τη επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας, υποδέχεται τον Λεβαδειακό η Λαμία.

Στο μυαλό του κόουτς


Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Δουβίκας. Ο Τσιφτσής στο τέρμα και οι Γκαρθία Καστάνιο Πίτσου Άλβαρες στην άμυνα. Ιγκλέσιας, Μουνάφο στο κέντρο, μπροστά τους οι Μπαρτόλο Κρέσπι, Τιλίκα και ο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-2-3-1 κατέβασε και τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο Κοσέλεφ στο τέρμα και Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος και Αμπάντα στην άμυνα. Σλίβκα Τζανδάρης στα χαφ, οι Μαρτίνεθ, Νούνιες, Μεντίνα στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Βέργος σέντερ φορ.

Το ματς


Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει νωρίς μια απώλεια. Ο Βέργος στο 16ο λεπτό είχε μια μονομαχία με τον Καστάνιο και ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, με τον Μανούσο να παίρνει τη θέση του.

Ο Αστέρας στο 30’ είχε μια καλή στιγμή όταν ο Μπαρτόλο έκανε μια ωραία μπαλιά, αλλά ο Κρέσπι δεν πρόλαβε και η μπάλα πέρασε άουτ μετά από κεφαλιά του Ισπανού. Ο Ιγκλέσιας ήταν εκείνος που απείλησε στο 39’ με ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου 45λεπτου δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: 0-0

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις, ωστόσο δεν είχε γκολ. Ο Αστέρας απειλούσε την αντίπαλη εστία, όμως δεν ήταν αρκετά εύστοχος και δεν μπορούσε να βρει δίχτυα.

Στο 67’ οι Αρκάδες φώναξαν για πέναλτι μετά από πτώση του Τιλίκα, ωστόσο ο Τζήλος είπε παίζετε. Πάντως και από το ριπλέι φάνηκε ότι πιθανότατα υπήρχε παράβαση.

Στο 71’ η Λαμία είχε την πιο μεγάλη φάση στο ματς, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σλίβκα, πήρε την κεφαλιά ο Μεντίνα, αλλά ο Τσιφτσής έκανε μια σωτήρια επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του.

Ο Μπαράλες έχασε τα… άχαστα στο 78’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κοσέλεφ έδιωξε άτσαλα, ο Πίτσου έδωσε στον Αργεντινό αλλά εκείνος σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει! Στο 89’ η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Καστάνιο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο και να ανασαίνουν βαθμολογικά (0-0).

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: 0-0

MVP: Ο Χερόνιμο Μπαράλες έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια. Έχουμε αρκετά παιχνίδια να δούμε τον Αργεντινό να έχει τόσο καλή εικόνα η αλήθεια είναι.

Η σφυρίχτρα: Ο Αθανάσιος Τζήλος δεν έκανε χρήση γενικά των καρτών του και άφηνε να παιχτεί το ματς. Στο 67’ ο Αστέρας φώναξε για πέναλτι μετά από πτώση του Τιλίκα αλλά εκείνος έδειξε παίζετε, χωρίς καν να πάει να κοιτάξει τη φάση. Κατά τα άλλα, έκανε μια καλή διαιτησία.

Έτσι παρακολουθήσατε το παιχνίδι LIVE μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x