Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα με στόχο την εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (15:00), παιχνίδι το οποίο θα ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι Αρκάδες προέρχονται από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (1-1), διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί τους στα τρία παιχνίδια μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού (2-1) και του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1). Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, ο Σίτο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 34' με την ισοφάριση να έρχεται τρία λεπτά αργότερα. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Αστέρας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους και στο -3 από την πρώτη εξάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Μίλαν Ράσταβατς καλείται να διαχειριστεί την τεράστια απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Μπαράλες, ο οποίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς για χτύπημα εκτός φάσης. Πέραν του Αργεντινού φορ θα στερηθεί τις υπηρεσίες και των Μουνάφο και Καπίγια. Στα θετικά, η επιστροφές των Τιλίκα, Καρμόνα και Κρέσπι.

Από την άλλη τώρα, η Λαμία αποδείχθηκε «επτάψυχη» απέναντι στον Ατρόμητο, παίρνοντας σημαντικό εντός έδρας βαθμό (2-2). Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Φθιώτιδας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (19', 58') κατάφερε και βρήκε ισάριθμες απαντήσεις (45+1', 79'). Έτσι, έφτασε τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 6 πόντους.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των παροπλισμένων εδώ και λίγο καιρό Ρόμανιτς, Μανούσου και Νούνιες.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά και Ιορδάνη Απτόσογλου, ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Άγγελος Αγγελάκης. Τέλος, όσον αφορά την παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη, ο Αστέρας και Λαμία μετρούν από μία νίκη, ενώ τρία ματς (τα δύο πιο πρόσφατα) έληξαν με ισοπαλία.

Οι αποστολές:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Καρμόνα, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπενίτο, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Σονί.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Καραμάνος, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σάνταφε, Βαλιέντε, Ριέρα, Κρέσπι, Σίτο, Σονί.
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρίνεθ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Καραμάνος, Αραμπούλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x