Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες

Αστέρας και Λαμία κοντράρονται στην Τρίπολη για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Συνέχεια στην Super League, με το σημερινό πρόγραμμα να ανοίγει στην Τρίπολη. Στις 17:00 (Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) ο Αστέρας υποδέχεται τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε ένα παιχνίδι με αρκετά παράδοξα.

Διότι αναμένεται ως την τελευταία στιγμή να δούμε αν ο Άκης Μάντζιος θα καταφέρει να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων. Ήδη πάντως μέσω των προπονήσεων στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην ομάδα να αλλάξει αρκετά πράγματα, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί αμέσως. Την ίδια ώρα, ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει στην Τρίπολη όπου έχει περάσει ως προπονητής, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Λαμίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην 9η θέση με 14 βαθμούς και θα προσπαθήσει να κάνει ένα μεγάλο ντεμαράζ, μήπως προλάβει την πρώτη εξάδα η οποία βέβαια βρίσκεται αρκετά μακριά. Βέβαια, ο στόχος πλέον των Αρκάδων είναι η αγωνιστική τους βελτίωση και το να πάρουν αποτελέσματα, που θα φτιάξουν ψυχολογικά την ομάδα. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την οποία και φυσικά καλείται να αφήσει πίσω και στο πρώτο τους ματς στη νέα χρονιά, να ξεκινήσουν με μια νίκη ψυχολογίας. Δύο νίκες όλες και όλες φέτος για τον Αστέρα, με την πιο πρόσφατη να έρχεται την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κόντρα στον Ιωνικό (1-0).

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Η Λαμία από τη μεριά της είναι προτελευταία, αφού βρίσκεται στην 13η θέση με 10 βαθμούς. Στο +2 από την τελευταία θέση και στο -1 από τη σωτηρία, με το πρωτάθλημα να έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Στόχος φυσικά η αποφυγή του υποβιβασμού, με τους Φθιωτούς να ψάχνουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ως το φινάλε της Super League, ώστε να μπουν στα playouts από θέση ισχύος. Ο Σάββας Παντελίδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Τρίπολη, έχει ξεκινήσει με ήττα από την ΑΕΚ και ισοπαλία εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναζητά το αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση στην ομάδα του για τη συνέχεια. Τελευταία νίκη της Λαμίας (και μοναδική φετινή) την 1η ημέρα του Οκτώβρη, πριν από τρεις μήνες δηλαδή, επί του Λεβαδειακού!

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος και Ρόμανιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας - Μπαρτόλο, Μπερτόγλιο, Κρέσπι - Μπαράλες.
Λαμία: Γκαραβέλης - Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς - Μπεχαράνο, Τζανδάρης - Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης, Ρόμανιτς - Μανούσος.

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Απτόσογλου, Σινιοράκης
Τέταρτος: Γκάμαρης
VAR: Παπαπέτρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x