Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Πληγωμένοι οι γηπεδούχοι, τελικός για τους φιλοξενούμενους

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό σε ένα σημαντικό ματς και για τους δύο, αλλά τους φιλοξενούμενους να καίγονται ακόμη περισσότερο για τη νίκη.

Κομβικό ματς στην Τρίπολη για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Με τους γηπεδούχους να είναι πληγωμένοι από τη νέα ήττα από τον Ιωνικό και να καλούνται να βγάλουν αντίδραση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν τελικό και καίγονται για τη νίκη αφού είναι τελευταίοι στη βαθμολογία.

Κακή εβδομάδα για τον Αστέρα, κακή χρονιά γενικότερα για την ομάδα της Τρίπολης. Εξελίξεις είχαμε στους Αρκάδες καθώς μετά από γκάζια του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου στους παίκτες, ο Αντριάν Ριέρα τέθηκε εκτός ομάδας. Την περασμένη αγωνιστική ο Αστέρας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό και βρίσκεται στην 10η θέση με 28 βαθμούς. Μαθηματικά ακόμα βέβαια δεν έχουν κλειδώσει την παραμονή, είναι ωστόσο δύσκολο να κινδυνέψει καθώς πρέπει να τον περάσουν τρεις ομάδες. Θέλει τη νίκη σήμερα για να… ηρεμήσει η ομάδα και φυσικά να πάρει ψυχολογία μέχρι το τέλος.

Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μουνάφο, Κρέσπι και Ζουγλή, ενώ αντιθέτως εκτός έμεινε ο Μπερτόγλιο λόγω τραυματισμού και ο Τζουκάνοβιτς για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμονα, Πίτσου, Καστανιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Γκαρνταφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Ζουγλης, Μπαράλες, Κρεσπι, Κωστέας, Ντεμιντένκο.

Ο Λεβαδειακός από την άλλη την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για τους Βοιωτούς, αφού με νίκη αυξάνουν τις πιθανότητές τους για παραμονή, ενώ με αντίθετο αποτέλεσμα το έργο θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο αφού ενδέχεται η απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους να αυξήσουν τη διαφορά. Παράλληλα, ο Λεβαδειακός αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λούα Λούα, ενώ εκτός παραμένουν οι Σαβιέ, Τορό, Σκβάρκα και Κωνσταντινίδης. Αναλυτικά η αποστολή: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντ, Χάμοντ, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ και Παζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής - Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας - Μπαρτόλο, Κρέσπι, Σίτο - Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ - Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ - Τσάπρας, Νταμπό, Νίκας, Μεχία, Παναγιώτου - Γιαννιώτας, Σαχπεκίδης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Καραγκιζόπουλος, Στάικος, 4oς Κατοίκος, VAR: Περράκης, Φωτόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x