Stoiximan Super League

Φοράει τα… καλά του με τον Ολυμπιακό ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι παίκτες του Αστέρας Τρίπολης θα φορέσουν στην παράταξη του ματς με τον Ολυμπιακό την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Θέλοντας να τιμήσουν την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς, οι υπεύθυνοι του Αστέρα Τρίπολης αποφάσισαν ότι, στην παράταξη του σημερινού ματς κόντρα τον Ολυμπιακό, οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν με την επετειακή φανέλα που σχεδιάστηκε για να τιμηθεί το ένοδοξο 1821.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τιμάει τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Στην παράταξη των ομάδων οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ θα εμφανιστούν με την επετειακή φανέλα που σχεδιάστηκε για να τιμηθεί το ένδοξο 1821.

Καλούμε τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που θα έρθουν στο γήπεδο και διαθέτουν την επετειακή φανέλα, να την φορέσουν.

Η επετειακή φανέλα σε αυτόν τον αγώνα θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από τα κυλικεία του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x