Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Με τρεις σημαντικές απουσίες αλλά και Λύρατζη η αποστολή για Παναθηναϊκό

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες, αλλά μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεοφερμένου Λύρατζη.

Την προετοιμασία του για το ιδιαίτερα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες, αφού απουσιάζουν ο εκ των βασικών στόπερ, Πέπε Καστάνιο και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ, Χουάν Μιριτέλο, έχοντας δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους. Εκτός είναι και ο Νίκος Παπαδόπουλος που έχει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός περίπου έναν μήνα.

Οι Καρμόνα, Γκρόζντανιτς απουσιάζουν από την αποστολή για λόγους τακτικής, ενώ μέσα σε αυτή βρίσκεται ο νεοφερμένος Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει με τα κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x