Stoiximan Super League

Μόνο οι κάτοχοι διάρκειας στο Αστέρας-ΑΕΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε σήμερα (07/12) ότι, όπως και στα ματς με τους άλλους «μεγάλους», έτσι και το Σάββατο (11/12) σε αυτό με την ΑΕΚ, δεν θα πωλούνται μεμονωμένα εισιτήρια.

Μόνοι οι κατοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο προχεές παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ, το προσεχές Σάββατο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως έγινε σήμερα γνωστό...

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων:
«Ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x