Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Ο Γκος σπάει τα κοντέρ και… βλέπει ΑΕΚ, αργεί ακόμα ο Βίκο

Ο Σον Γκος πρόκειται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΚ και να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Θέλει χρόνο και δουλειά ο Φέδε Βίκο για να είναι έτοιμος.

Ευχάριστα νέα στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο Σον Γκος, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, ανεβάζει διαρκώς στροφές και πλησιάζει στην επιθυμητή κατάσταση για να μπορεί να αγωνιστεί με τα κιτρινομπλέ.

Ο Βορειοϊρλανδός χαφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, η εικόνα του στις προπονήσεις είναι εξαιρετική και ο Μίλαν Ράσταβατς προσανατολίζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γκος είναι ένας πολύ ποιοτικός χαφ, ο οποίος παίζει στο «6» και στο «8» και θα βοηθήσει αρκετά τον Αστέρα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος, με εξαιρετικές επαφές με την μπάλα και καλό πρόσωπο στο ανασταλτικό κομμάτι, έρχεται να… κουμπώσει ιδανικά με τους υπόλοιπους μέσους του ρόστερ όπως ο Χουάν Μουνάφο και ο Βασίλης Σουρλής κατά κύριο λόγο.

Η ενεργοποίηση του Γκος αναμένεται να μετατοπίσει και τον Ντίνο Γκρόζντανιτς στη φυσική του θέση, δηλαδή ως στόπερ.

Από την άλλη, ο Φέδε Βίκο αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και θα αργήσει λίγες εβδομάδες ακόμα. Μέχρι και την επόμενη διακοπή αναμένεται να είναι έτοιμος, με τον Ράσταβατς να τον περιμένει αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας στον οποίο ποντάρει αρκετά όταν και θα φτάσει στο 100%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x