Stoiximan Super League

Ο Μιριτέλο κάνει… σεζόν καριέρας και πάει ολοταχώς για νέο ρεκόρ!

Ο Χουάν Μιριτέλο διανύει μια εξαιρετική περίοδο, όπου έχει σκοράρει επτά γκολ στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς και δέκα συνολικά στο πρωτάθλημα, πλησιάζοντας την κορυφαία επίδοση της καριέρας του.

Ένα από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν στη Stoiximan Super League είναι αναμφίβολα ο Χουάν Μιριτέλο. Ο 24χρονος στράικερ του Αστέρα Τρίπολης κάνει… σεζόν καριέρας και οδεύει ολοταχώς για ένα νέο προσωπικό ρεκόρ.

Ο Αργεντινός φορ σκόραρε και απέναντι στην ΑΕΚ, με υπέροχο πλασέ στην κίνηση, για να φτάσει τα 10 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σκοράρει 7 τέρματα στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Κάπως έτσι, αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ στον σχετικό πίνακα, έχοντας μπροστά του μόνο τον Λορέν Μορόν του Άρη ο οποίος έχει μόλις ένα γκολ περισσότερο.

Πρόκειται για μια, αναμφίβολα, εντυπωσιακή στατιστική για τον Χουάν Μιριτέλο, τα περισσότερα γκολ του οποίου δίνουν και βαθμούς στους Αρκάδες. Για του λόγου το αληθές, στις 7 από τις 9 νίκες του Αστέρας Τρίπολης ο χαρισματικός φορ έχει βρει δίχτυα 8 φορές! Τα άλλα δύο τέρματά του, ήρθαν κόντρα σε ΠΑΣ και ΑΕΚ, όπου οι «κιτρινομπλέ» γνώρισαν την ήττα.

Και ο Μιριτέλο πάει ολοταχώς για νέο ρεκόρ καριέρας, θέλοντας να σπάσει την προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του. Αυτή ήταν το 2022 με τη φανέλα της Σαν Μαρτίν, με την οποία βρήκε δίχτυα 13 φορές σε 33 αγώνες! Φέτος, πάντως, τα 10 γκολ τα έχει βρει σε 19 εμφανίσεις, σε πολύ λιγότερες δηλαδή και υπάρχει ακόμη… μπόλικος δρόμος.

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Μιριτέλο είχε καταγράψει τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του με 11 τέρματα σε 33 ματς. Τότε, αγωνιζόταν στην Ταγιέρες Ρεμέντιος και είχε δώσει ένα πρώτο δείγμα στους συμπατριώτες του για την εκτελεστική του δεινότητα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x