Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Ο Σιδηρόπουλος και η ευχή να μην επαναληφθεί το... ίδιο έργο!

Δεδομένη η δυσαρέσκεια για την επιλογή του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ίσως πιο κομβικό ματς της σεζόν για την εξάδα, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο.

Στην Τρίπολη την Κυριακή διεξάγεται ένα από τα ματς της αγωνιστικής και της... σεζόν. Ένα κομβικό παιχνίδι, το οποίο ενδεχομένως να κρίνει την είσοδο στην πρώτη εξάδα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο.

Με τη διαφορά να είναι στους τρεις βαθμούς δε, αντιλαμβάνεται κανείς το ποσό κρίσιμος είναι ο αγώνας και για τους δύο. Μια ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα τους στείλει στο +6 και ουσιαστικά θα κόψει τα όνειρα των φιλοξενούμενων, ενώ μια νίκη των Περιστεριωτών θα τους φέρει σε ισοβαθμία και θα τους δώσει το πάνω χέρι στην υπόθεση... playoffs.

Το εν λόγω παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος. Ωστόσο, ο ορισμός του δεδομένα δεν ήχησε καλά στα αυτιά των Αρκάδων. Διότι θυμίζουμε ήταν ο ρεφερι του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Αστέρας είχε παράπονα και μάλιστα τα εξέφρασε με επίσημο τρόπο, εκδίδοντας μια σκληρή ανακοίνωση κατά του έμπειρου διαιτητή. Όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήριζε ειρωνικά ως καμάρι της ελληνικής αστυνομίας και αδέκαστο διαιτητή.

Είναι λογικό να υπάρξει δυσαρέσκεια και εν μέρει... ανησυχία. Διότι οι κιτρινομπλέ ήλπιζαν πως ο εν λόγω διαιτητής δεν θα οριζόταν ξανά στα παιχνίδια τους, μετά και τα παράπονα που είχαν. Παρόλα αυτά, υπάρχει η "ευχή" οι πρωταγωνιστές να είναι αυτοί που πρέπει στον αγώνα: οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα επιτελεία τους και κανείς άλλος.

Κυριακή κοντή γιορτή που λέμε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x