Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Οι δοκιμές, το ξεσκαρτάρισμα και οι τελευταίες πινελιές!

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Γερμανία, με την ομάδα να επιστρέφει στις 25 Ιουλίου στην Ελλάδα για να ετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κανονικά την προετοιμασία του συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης στην Κολωνία της Γερμανίας. Οι Αρκάδες μάλιστα, έδωσαν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες, επικρατώντας 2-1 της Βικτόρια Κολωνίας.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα και είδε στην πράξη τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας σεζόν. Στο πρώτο ματς επί γερμανικού εδάφους εκτός έμειναν οι Μπαράλες, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Κρέσπι, είτε για λόγους προφύλαξης είτε για λόγους τακτικής.

Θετική εντύπωση άφησε ο Σουνταϊς Αλί Μπαμπά, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Μίλαν Ράσταβατς την περασμένη σεζόν και είχε δοθεί δανεικός στην Ξάνθη, όπου πήρε παιχνίδια στα πόδια του και επέστρεψε τώρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία και μάλιστα σκόραρε στα τελευταία λεπτά. Ο Αλί Μπαμπά προέρχεται από τις ακαδημίες και έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να προσφέρει στην αρκαδική ομάδα.

Ο Μεταξάς δουλεύει αρκετά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αφού όπως είχαμε δει και στον ΠΑΣ Γιάννινα του αρέσει η ομάδα του να τρέχει πολύ. Δουλεύει αρκετά πάνω στο 4-4-2 που χρησιμοποιούσε στον ΠΑΣ αλλά χρησιμοποιούσε και ο Ράσταβατς επίσης στον Αστέρα πέρυσι, ενώ του αρέσει και το 4-2-3-1 ως διάταξη.

Φυσικά εκτός από διατάξεις ο Ελληνογερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει και το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε για μια ή δυο μεταγραφές, οι οποίες ωστόσο θα γίνουν πιθανότατα τον Αύγουστο. Ο Αστέρας θα κινηθεί για έναν επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και έναν ακόμη στόπερ, εφόσον το αποφασίσει ο Ηρακλής Μεταξάς.

Οι μεταγραφικές κινήσεις βέβαια, θα εξαρτηθούν και από τις πιθανές πωλήσεις που θα γίνουν. Ήδη από πέρυσι ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Κέβιν Σονί, τον οποίον έχουν τσεκάρει τόσο ομάδες της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Αλλά μέχρι να έρθει πρόταση απεχει πολύ, οπότε ας περιμένουμε να δούμε αν το ενδιαφέρον θα πάρει επίσημη μορφή.

Ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (23/07) θα δώσει τα αλλά δυο φιλικά του παιχνίδια. Το πρώτο στη μια το μεσημέρι με την Μπένερ και μετά στις επτά το απόγευμα με την Σίγκμπεργκερ, με την ομάδα να επιστρέφει Ελλάδα δυο ημέρες μετά στις 25 Ιουλίου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x