Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Οι μεταγραφές των ακαδημιών

Ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και ορισμένοι από το εξωτερικό αποκτήθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης για να στελεχώσουν τις ακαδημίες της ομάδας.

Προσέχει για να... έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Με το βλέμμα στο μέλλον, οι Αρκάδες προχώρησαν σε αρκετές αποκτήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να στελεχώσουν τις ακαδημίες. Παίκτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και ορισμένοι από το εξωτερικό μετακόμισαν στην Τρίπολη.

Στην Κ19, αποκτήθηκαν οι Νικόλαος Γραμματικάκης (τερματοφύλακας που έπαιζε στον Ολυμπιακό), Μουμπάρακ Γκάτα Αντεσίνα (επιθετικός από τη Νιγηρία), Ντίνο Γκρότζανιτς (αμυντικός από την Κροατία) και Φρανσίσκο Γκαμπριέλ Βιέιρα Σάντσες (μέσος από την Πορτογαλία).



Στην Κ17 αποκτήθηκαν οι Ιωάννης Κατσιούδης (επιθετικός που έπαιζε στον ΠΑΟΚ), Κωνστανίνος Μάγλας (μέσος που έπαιζε στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης) και Βασίλης Χατζόπουλος (αμυντικός που έπαιζε στον ΑΟ Νέων Τρίπολης).



Στην Κ15 αποκτήθηκαν οι Πασχάλης Ανδρεάδης (επιθετικός που έπαιζε στην ΑΣΑΠ Μπέμπηδες 2000), Φώτης Κουτσούνης (μέσος που έπαιζε στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης), Παναγιώτης Μανταζέλης (μέσος που έπαιζε στον Γυμναστικό Σύλλογο Δράμα "Η ΔΟΞΑ"), Νικόλαος Μονιός (αμυντικός που έπαιζε στον Αίαντα Χίου 2017), Αντμιρέλ Ντύρμα (μέσος που έπαιζε στον Αθλητικό Σύλλογο Λεωνιδίου), Μιχάλης Παπασημάκης (αμυντικός που έπαιζε στον ΜΑΣ Ολυμπιακό), Πέτρος Πιέρρος (επιθετικός που έπαιζε στον ΠΑΣ Παννεμεατικός), Γιώργος Στράγκας (μέσος που έπαιζε στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης), Ιωάννης Τσάτσος (μέσος που έπαιζε στον ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005) και Αλέξανδρος Τζαμάλης (επιθετικός που έπαιζε στον ΑΣ Ηρακλής Λεχαίου 1922).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x