Stoiximan Super League

«H ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος»: Η νέα εμφάνιση του Αστέρα έχει πάνω της όλο το... παρελθόν!

Ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε στη δημοσιότητα την πρώτη του εμφάνιση για τη νέα σεζόν και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, έχοντας αναφορές στο παρελθόν και στις μεγάλες στιγμές του συλλόγου.

Την πρώτη εμφάνιση που θα φορά τη νέα σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες παρουσίασαν τη φανέλα, η οποία είναι αφιερωμένη στο παρελθόν και στις μεγάλες στιγμές του συλλόγου, ο οποίος μετράει 17 σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τις εικόνες από τις σπουδαίες βραδιές και επιτυχίες του Αστέρα να κοσμούν την εμφάνιση, η οποία αυτή τη φορά έχει για βασικό χρώμα το μπλε. Παράλληλα, οι κίτρινες λεπτομέρειες στον λαιμό,τα μανίκια και στα πλάγια των εμφανίσεων (όπως και στο πίσω μέρος της φανέλας όπου αναγράφεται το όνομα) δένουν αρμονικά και τα γνωστά... κιτρινομπλέ χρώματα της ομάδας της Τρίπολης κάνουν την εμφάνισή τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση των Αρκάδων, η οποία μάλιστα θα είναι και άμεσα διαθέσιμη προς το κοινό, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και η δεύτερη φανέλα που θα έχει τη δική της σημαντική σημασία.

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας



Αστέρας Τρίπολης: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας

Αστέρας Τρίπολης: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας


Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Από το παρελθόν στο σήμερα και από το σήμερα στο μέλλον!
Όλες οι μαγικές στιγμές που έχουμε ζήσει με τον ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια αποτυπωμένες στη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας.
Μια φανέλα βαριά από τις κιτρινομπλέ επιτυχίες, που δίνουν το σύνθημα για τις επόμενες!

Το γράφει και η ραφή της:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!


* Η εντός έδρας εμφάνιση είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (starstore.gr).
* Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σύντομα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στην πόλη μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x