Stoiximan Super League

Αυτούς φέρνει για συνεργάτες του ο Ράσταβατς στον Αστέρα

Έναν παλιό γνώριμο και ένα… νέο πρόσωπο θα φέρει μαζί του στην Τρίπολη ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν έρχεται μόνος του. Ο Σέρβος τεχνικός φέρνει μαζί του έναν παλιό γνώριμο και ένα… νέο πρόσωπο. Ο πρώτος είναι ο Γκόραν Σάουλα, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Ράσταβατς και στην προηγούμενη θητεία του και τον ακολούθησε στη Βοϊβοντίνα, ενώ ο άλλος είναι ο Βλάντιμιρ Ίλιτς.

Ο Βλάντιμιρ Ίλιτς είναι μόλις 24 ετών, αλλά έχει προλάβει εδώ και μια τριετία σχεδόν να αποτελέσει πρώτο προπονητή. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στην Κρούπα ως βοηθός των Βέλιμιρ Στόγινιτς και Ζόραν Μάριτς, αλλά τον Οκτώβριο του 2020 ανέλαβε την ομάδα εκείνος.

Μάλιστα, φέτος έχει διανύσει εξαιρετική πορεία με την Κρούπα και μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος έχει καταφέρει να της εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας. Με την Κρούπα να έχει 26 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες σε 33 αγώνες, έχοντας σκοράρει 92 γκολ και δεχτεί μόλις 22!

Ο Ράσταβατς τον εμπιστεύεται να είναι στο πλευρό του και δίνει την ευκαιρία σε ένα παιδί το οποίο είναι αρκετά νέο, αλλά με τόσο ταλέντο, όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής. Ο 24χρονος πριν δυο χρόνια μάλιστα είχε επισκεφθεί και την χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις του Αστέρα τον οποίο μάλιστα διαφήμισε και στην χώρα του.

O Γκόραν Σάουλα από την άλλη μεριά αποτελεί συνεργάτη του Σέρβου τεχνικού εδώ και μερικά χρόνια. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στις δύο τελευταίες ομάδες του Ράσταβατς. Πρώτα στον Αστέρα για τα 2,5 χρόνια που βρέθηκε ο 49χρονος προπονητής και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Βοϊβοντίνα. Την ίδια ώρα, ο Μίλος Μπάσιτς δεν θα βρεθεί στο πλάι του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος ήταν επίσης στενός συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια καθώς έχει υποχρεώσεις και βρίσκεται στη διαδικασία για να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro.

«Ήταν μία ωραία εμπειρία. Έμεινα για περίπου 15 ημέρες, ακολούθησαν τις προπονήσεις και όλα όσα έκαναν. Παράλληλα είδα και 2 αγώνες του Αστέρα. Διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις, υψηλού επιπέδου. Εκεί είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς, το ελληνικό πρωτάθλημα διαθέτει τοπ ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Αστέρα και ειδικά τον Μίλαν Ράσταβατς. Αφού πήρα το δίπλωμά μου ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που έκανα αυτό το ταξίδι. Σκοπεύω στο μέλλον να επισκεφθώ και άλλες ομάδες του εξωτερικού και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα», είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x