Stoiximan Super League

Με «νέο αίμα» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ανταγωνιστικό Αστέρα

Τις δοκιμές ενόψει της επόμενης σεζόν θα συνεχίσει στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Πέντρο Μαρτίνς.

Στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μπορεί ουσιαστικά να πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αντιμετωπίζουν έτσι τον αγώνα οι δύο ομάδες.

Ο Πέντρο Μαρτίνς, αρχικά, θέλει να συνεχίσει το ροτέισον και να δώσει νέες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να βάλει στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες θέλουν να αποδείξουν πως δεν είναι απλά η ομάδα που συμπλήρωσε την εξάδα των πλέι οφ και να περιοριστούν στο ρόλο του… κομπάρσου.

Οι ενδεκάδες

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιφτσής, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Κώτσιρα, Χριστόπουλο, Σουάρεθ και Άλβαρες. Στα χαφ θα παίξουν οι Βαλιέντε και Μουνάφο, με τους Κρέσπι, Γκόμες, Τιλίκα να είναι πίσω από τον Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κάρδαρης, Μπελόκ, Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Ρίτζις και Αλί Μπαμπά. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια και Ιγκλέσιας, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Σίτο για λόγους αποφόρτισης.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα με 4-2-3-1. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί εκ νέου ο Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλο, Σεμέντο και Χολέμπας.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Μπουχαλάκης και ο Σουρλής, με τους Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς ως βασικά εξτρέμ. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Κάιπερς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Χασάν και Ελ Αραμπί. Εκτός είναι για να πάρουν «ανάσες» οι Σα, Εμβιλά και Φορτούνης, ενώ εκτός -όπως αναμενόταν- είναι ο Μπα, ο Λαλά, ο Κρίστινσον και ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα, με βοηθούς την κυρία Κουρομπύλια και τον κ. Αλεξέα. Τέταρτος θα είναι ο Καραντώνης. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Σπυρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x