Stoiximan Super League

Λύγισε τον Αστέρα στα πέναλτι και πήρε την 3η θέση ο ΠΑΣ!

Σε ένα φιλικό με ωραίο ρυθμό, φάσεις και τέσσερα γκολ, Αστέρας και ΠΑΣ ήρθαν ισόπαλοι, με τους Ηπειρώτες να βγαίνουν νικητές στα πέναλτι (3-4) και να παίρνουν την 3η θέση στο τουρνουά του Βόλου.

Την 3η θέση στο τουρνουά (φιλανθρωπικού σκοπού) του Βόλου πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες λύγισαν τον Αστέρα Τρίπολης στον μικρό τελικό στα πέναλτι (3-4), αφού η κανονική διάρκεια δεν είχε βγάλει νικητή (2-2).

Ματσάρα με τα όλη της, παρότι φιλικό, με εξαιρετικό ρυθμό, φάσεις εκατέρωθεν και τέσσερα τέρματα.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να απειλεί. Μόλις στο 3’ ο Μπαράλες έκανε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Αντζουλάς δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Στο 13ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Εραμούσπε με πολύ ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.



Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου στην συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός. Ο Μπερτόγλιο στο 21’ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία φέρει το ματς στα ίσα, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Πρίορ.

Στο 38’ ο Κιάκος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή από το γύρισμα του Γκαρθία, ο Αστέρας κέρδισε το πέναλτι, με τον Μπαράλες ένα λεπτό αργότερα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ματς να βρίσκεται σε ισορροπία.





Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας τον έλεγχο. Στο 51’ ο Μπαγκαλιάνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, κάνοντας το 2-1 μετά από... καραμπόλα.



Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Τσιφτσή στο 55’ με κοντινή κεφαλιά του Ροσέρο, με τον κίπερ των Αρκάδων να βγάζει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε και με σουτ από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιφτσή που έκανε νέα πολύ ωραία επέμβαση.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Θανάση Στάικου πίεζε, με τον Αστέρα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά, οι Αρκάδες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με ωραία προσπάθεια του Κρέσπι στο 87', ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα από κοντά έκανε το 2-2! Το σκορ παρέμεινε ως το φινάλε και ο μικρός τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 4-3 και πήρε την 3η θέση στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος.



Η διαδικασία των πέναλτι

Κρέσπι 0-0 (δοκάρι)
Εραμούσπε 0-0 (απόκρουση Τσιφτσή)
Μπενίτο 1-0
Ροσέρο 1-1
Ιγκλέσιας 1-1 (απόκρουση Αθανασίου)
Πήλιος 1-2
Αντζουλάς 2-2
Μπιλμπάο 2-3
Γκαρθία 3-3
Μπαγκαλιάνης 3-4






Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.


ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x