Stoiximan Super League

Στην Ελσίνκι με μεταγραφή από τον Αστέρα ο Κανελλόπουλος

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Αστέρα Τρίπολης να παραχωρεί τον πολλά υποσχόμενο χαφ στην Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Γιώργος Κανελλόπουλος. Ο 23χρονος χαφ αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από την Ελσίνκι, η οποία αγόρασε τον ποδοσφαιριστή από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, ο πολλά υποσχόμενος χαφ -που αποτελεί άλλον έναν παίκτη που έβγαλε ο Αστέρας από τις ακαδημίες του- υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την ομάδα από τη Φινλανδία και θα κυνηγήσει το... όνειρό του στο εξωτερικό.

Τη φετινή σεζόν ο Κανελλόπουλος δεν υπολογιζόταν από τον Ηρακλή Μεταξά, ενώ ο ίδιος επιθυμούσε να έχει χρόνο συμμετοχής και αποφάσισε να συνεχίσει μακριά από την Αρκαδία την καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κανελλόπουλου στην HJK Helsinki. Ευχόμαστε στον Γιώργο Κανελλόπουλο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ:
"Νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη προς τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για όσα μου έχει προσφέρει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφετηρία μου, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον, την αξίζει και για έναν λόγο παραπάνω. Διότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, από τις Ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα, προσφέρει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Όπως συνέβη και στη δική μου περίπτωση".




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x