Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Πρόταση ανανέωσης στον Μουνάφο, εν αναμονή της απάντησής του!

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τη… σημαία του και κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Χουάν Μουνάφο.

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στον Αστέρα Τρίπολης. Το πρώτο τσεκάρισμα σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχει ξεκινήσει, όπως και ορισμένες διερευνητικές επαφές. Και την ίδια ώρα, υπάρχει τόσο το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, όσο και οι ανανεώσεις συμβολαίων.

Μία από τις θετικές εισηγήσεις του Μίλαν Ράσταβατς ενόψει και της νέας σεζόν, ακούει στο όνομα του Χουάν Μουνάφο. Ο πολύπειρος χαφ έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και αποτελεί τη… σημαία του Αστέρα Τρίπολης, όντας ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μουνάφο αποτελεί έναν κομβικό παίκτη στα χαφ για τους Αρκάδες, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του και να… ανεβοκατεβάσει το τέμπο όποτε χρειαστεί. Ο Σέρβος τεχνικός τα γνωρίζει όλα αυτά και θέλει να τον έχει στη διάθεσή του και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Κάπως έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, η πρόταση ανανέωσης στον 36χρονο μέσο έχει ήδη κατατεθεί. Αφορά μονοετή επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών και αναμένεται η απάντησή του. Ο ίδιος, ασφαλώς και έχει προτεραιότητα την παραμονή στον Αστέρα και σύντομα θα οριστικοποιηθεί το αν θα παραμείνει ή όχι. Ενδεχομένως, βέβαια, ο Μουνάφο να προτιμούσε μια διετή επέκταση του συμβολαίου του για να κλείσει την καριέρα του στους Αρκάδες. Κάτι που είναι επιθυμία και των «κιτρινομπλέ» αφού τον σέβονται απεριόριστα, αλλά ασφαλώς και θέλουν να δουν αγωνιστικά πώς θα είναι (σε τρεξίματα, θέματα τραυματισμών κλπ).

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις γύρω από τον μεγάλο αρχηγό του συλλόγου.

Ο Μουνάφο μετρά 276 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμφίβολα, ο τραυματισμός που αντιμετώπισε στα τέλη του Ιανουαρίου στο ματς με τον Ατρόμητο και η δίμηνη απουσία του, έπαιξε κομβικό ρόλο ώστε ο Αστέρας να μην καταφέρει να προλάβει το… τρένο της εξάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x