Stoiximan Super League

Ο Αστέρας συμμετείχε σε ημερίδα για την οπαδική βία σε γυμνάσιο της Τρίπολης

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης φροντίζει να ενημερώνει τα παιδιά της Αρκαδίας για τα όσα συμβαίνουν και γύρω από τον αθλητισμό, όπως το φαινόμενο της οπαδικής βίας.

Ο Γιώργος Μποροβήλος συμμετείχε σε ημερίδα για την οπαδική βία και ενημέρωσε τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου της Τρίπολης. Παράλληλα, μίλησε και η παίκτρια του Αστέρα, Χρύσα Γρηγοριάδου, όπως και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Θοδωρής Τσούτσος.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης με θέμα: Η οπαδική βία". Ο κ. Μποροβήλος απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών της Γ' Γυμνασίου και αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας στα γήπεδα και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Για τις εμπειρίες της στους αγωνιστικούς χώρους μίλησε στους μαθητές και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ, Χρύσα Γρηγοριάδου, ενώ ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Θοδωρής Τσούτσος μίλησε για την επίδραση των Μέσων Ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην οπαδική βία.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή και τους καθηγητές του 3ου Γυμνάσιου Τρίπολης για τη φιλοξενία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x