Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Τα κομβικά εντός έδρας ματς και η μεταγραφολογία

Το χαμένο έδαφος από την εξάδα καλείται να καλύψει ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ βρίσκεται στο ψάξιμο για πιθανή μεταγραφή έως το τέλος του μήνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να βρίσκεται στο -6 από τα playoffs, ωστόσο είναι στην 8η θέση με ματς λιγότερο και αν από εδώ και πέρα βρει τα θετικά αποτελέσματα που χρειάζεται, δεν είναι απίθανη η είσοδος στην εξάδα.

Εντός έδρας πρέπει να χτίσει σερί, έχοντας παιχνίδια τα οποία μπορεί να κερδίσει. Με Βόλο, Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Ιωνικό. Μάλιστα οι δυο εξ αυτών, ο ΠΑΣ και ο Άρης, είναι άμεσοι ανταγωνιστές για την εξάδα και μια νίκη θα έχει διπλή αξία.

Βέβαια, το καλύτερο που θα μπορέσει να κάνει η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο είναι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού σίγουρα και ενός παίκτη επίσης που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Αρκάδων.

Κάποιες περιπτώσεις εξετάζονται από το εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει στασιμότητα και στα δύο μέτωπα. Άλλωστε, ο Αστέρας συνηθίζει να μην κινείται μεταγραφικά στην χειμερινή περίοδο, ενώ το συγκεκριμένο διάστημα είναι δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης και προφανώς το ψάξιμο συνεχίζεται.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x