Stoiximan Super League

«Πρόταση του Αστέρα για τον Ούγκο Ράμα, του διπλασιάζει τον μισθό και πληρώνει την ομάδα του»

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόταση στον Ούγκο Ράμα για να τον κάνει δικό του, πληρώνοντας μάλιστα και ένα ποσό στη Ρεάλ Οβιέδο στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Έτοιμοι να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους είναι στον Αστέρα Τρίπολης! Μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Σουρλή, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, οι Αρκάδες φέρεται να είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές για να ενισχυθεί ο άξονάς τους.

Σύμφωνα με συνεχόμενα ισπανικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, ο Αστέρας έχει κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση και πλησιάζει στο να φέρει στην Τρίπολη τον Ούγκο Ράμα. Πρόκειται για 26χρονο χαφ, ο οποίος παίζει τόσο ως δεκάρι, όσο και ως οκτάρι. Θέσεις στις οποίες ο Μίλαν Ράσταβατς έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα του, με το “8” και το “10”, εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού χαφ, να κλείνουν και να απομένει ένας αμυντικός μέσος.



Ο Ράμα ανήκει στην Ρεάλ Οβιέδο, έχοντας συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά στην Ισπανία υποστηρίζει πως οι Αρκάδες θα δώσουν ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του (με σενάρια από την ιβηρική χερσόνησο να κάνουν λόγο ακόμη και για ένα ποσό ύψους 500 χιλ. ευρώ προς τον σύλλογο).

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως ο Αστέρας προσφέρει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τον διπλάσιο μισθό από αυτόν που λαμβάνει στην ομάδα από την Αστούρια για να τον δελεάσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη.



Ο Ούγκο Ράμα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λα Κορούνια, έπαιξε στην Σερσέδα και στη συνέχεια πέρασε από Λούγκο και Μιραντές. Από τον Ιανουάριο του 2022 αγωνίζεται στη Ρεάλ Οβιέδο, με τη φανέλα της οποίας έχει γράψει 48 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Μένει να φανεί η οριστική κατάληξη της υπόθεσης και τι θα αποφασίσει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αφού η ομάδα του σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην πατρίδα του μάλλον έχει... ψηθεί να τον δώσει και αν στη συνέχεια οι Αρκάδες προχωρήσουν και για έναν αμυντικό μέσο, τον οποίο χρειάζονται δεδομένα στο ρόστερ τους.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x