Stoiximan Super League

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στον Αστέρα Τρίπολης!

Τον εντοπισμό τεσσάρων θετικών δειγμάτων στον τελευταίο έλεγχο που έγινε για κορωνοϊό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Προβλήματα λόγω κορωνοϊού προέκυψαν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ με τη Λαμία, στις τάξεις της αρκαδικής ομάδας εντοπίστηκαν τέσσερα θετικά δείγματα (χωρίς να διευκρινίζεται αν και πόσα εξ αυτών είναι σε παίκτες).

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με την Λαμία για την 5η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στο αγωνιστικό τμήμα. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο».


Σημειώνεται ότι για τον αγώνα με την Λαμία δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως ο Καπίγια, που απουσιάζει καιρό, αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, ο Κρέσπι λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ο Τιλίκα που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και ο Τασουλής, που κάνει θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και δεν αναμένεται να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x