Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Το παράδοξο με το Κύπελλο και οι… νέοι που έρχονται

Στον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζονται για το ματς του Κυπέλλου με τον Καμπανιακό, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν θα γίνει το Σάββατο και πάει για Δευτέρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε τον… πρώτο κύκλο των αγώνων του στο πρωτάθλημα, μετρώντας οκτώ βαθμούς στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Συγκομιδή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη σαφώς, αλλά οι Αρκάδες δεν μένουν τόσο σε αυτή, όσο στην αγωνιστική βελτίωση και αναμόρφωση της ομάδας.

Το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα με την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς είναι τελείως διαφορετικό, έχοντας αφήσει πίσω της την περασμένη αποτυχημένη χρονιά. «Σαν να μην έγινε», όπως είχε τονίσει και ο Γιώργος Μποροβήλος στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ στην πρώτη προπόνηση. Κάτι που έγινε άμεσα κατανοητό και υπάρχει… στροφή 180 μοιρών. Διότι βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα με διάθεση να ελέγξει τα παιχνίδια, να δημιουργήσει και να επιτεθεί, έχοντας σε δεύτερη μοίρα το ανασταλτικό κομμάτι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως ερχόταν σε εξαιρετικό σημείο, αφού ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε και οι περισσότεροι νέοι ποδοσφαιριστές να φουλάρουν για να είναι έτοιμοι (ή σε πολύ μεγάλο βαθμό) ενόψει της επανέναρξης. Παίκτες όπως ο Σον Γκος, ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα και τα δείγματά του στις προπονήσεις είναι εξαιρετικά, αλλά και ο Φέδε Βίκο, η ποιότητα του οποίου είναι τεράστια και είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου!

Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα παράδοξο που χαλάει αρκετά τα πλάνα των Αρκάδων και τον όλο προγραμματισμό. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως το ματς Κυπέλλου με τον Καμπανιακό για την 5η φάση της διοργάνωσης θα διεξαγόταν το ερχόμενο Σάββατο, οπότε θα υπήρξε και ο απαιτούμενος χρόνος ξεκούρασης. Παρόλα αυτά, η ομοσπονδία τελικά όρισε το παιχνίδι τη Δευτέρα.

Κάτι που επί της ουσίας μόνο… κακό κάνει στην ομάδα. Γιατί θα χρειαστεί μία ημέρα νωρίτερα η ομάδα να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά και μετά τον αγώνα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Με το "διπλό" ταξίδι να είναι μια επιβάρυνση, ενώ θα λιγοστέψουν οι ημέρες προετοιμασίας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Το θέμα είναι πως ο Αστέρας Τρίπολης θα βγει «ζημιωμένος», αλλά έχει αποδείξει πως ειδικότερα με αυτόν τον προπονητή δεν… μασάει! Και θα είναι πανέτοιμος για όλα τα παιχνίδια, ακόμη και με λιγότερη ξεκούραση απ’ ότι οι άλλοι συμμετέχοντες στο Κύπελλο. Αναμονή λοιπόν για την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, το οποίο θα είναι εξαιρετικό με αυτές τις προσθήκες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x