Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο - Άμεσα οι συζητήσεις με Μπρινιόλι»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αφού αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ αναλύοντας το πώς μπορεί να διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο του Europa League μετά και την επόμενη αγωνιστική ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στο επόμενο ματς που έχει μπροστά της η ομάδα, το αυριανό με τον Ατρόμητο.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υπογράμμισε ότι υπάρχει κόπωση σε παίκτες του τριφυλλιού από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα εκτιμώντας ότι θα γίνουν αλλαγές και πιθανότατα αρκετές στην 11άδα.

Εκτίμησε ότι ο Λοντίγκιν θα ξεκινήσει βασικός στην εστία του τριφυλλιού, οι Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης θα είναι στα δύο άκρα, με τους Σένκεφελντ και Γεντβάι πιθανότατα να παραμένουν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Ρούμπεν, με τους Τσέριν και Τζουριτσιτς, να είναι μαζί του, τους Βέρμπιτς και Παλάσιος στα άκρα και τον Σπόραρ στην επίθεση.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Αράο ως βασικός αλλά παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Σένκεφελντ και Γεντβάι να κάθεται στον πάγκο.

Τέλος, πρόσθεσε ότι υπάρχει απόφαση για να ξεκινήσουν οι επαφές με τον Μπρινιόλι για να του ανανεωθεί το συμβόλαιο, αναγνωρίζοντάς τη μεγάλη προσφορά του Ιταλού στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x