Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δίδαξε πολλά το ματς με τη Βιγιαρεάλ, να κάνει το 5/5 ο Παναθηναϊκός-Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ, τις αλλαγές που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με τον ΟΦΗ, αλλά και τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ, έχοντας στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την παρουσία του «τριφυλλιού» κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο», τονίζοντας μέσω της εκπομπής «Ρεπόρτερ» ότι οι «πράσινοι» διδάχθηκαν πολλά από το συγκεκριμένο ματς.

Στάθηκε στα ατομικά λάθη που πλήρωσε ακριβά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει ανάγκη να ολοκληρώσει το 2023 με 5/5.

Επιπλέον, μίλησε για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ώστε να φρεσκάρει την ομάδα, αναφέροντας ότι θα είναι μάξιμουμ 4-5. Ίσως επιστρέψει ο Λοντίγκιν, αλλά αυτή η επιλογή δεν έχει να κάνει με την παρουσία του Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε 3-4 πολύ καλές επεμβάσεις κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Στο κέντρο της άμυνας πιθανόν να επιστρέψει ο Γεντβάι ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Σένκεφελντ, αριστερά μάλλον θα είναι ο Χουάνκαρ και δεξιά ο Κώτσιρας. Αράο και Βιλένα θα είναι στα χαφ, με τον Τζούριτσιτς σε ρόλο δεκαριού, τον Παλάσιος δεξιά και έναν εκ των Βέρμπιτς ή Αϊτόρ αριστερά, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x