Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δύσκολο και πονηρό το ματς με τον Πανσερραϊκό - Μοναδικό ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το «ζόρικο» ματς που περιμένει στις Σέρρες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πιθανότατα θα παραταχθεί πλήρης και άφησε ανοιχτή μόνο τη συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη.

Σχεδόν πλήρης αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κρατώντας μια επιφύλαξη για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, μόνο.

«Αυτό που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στην εβδομάδα κατά κύριο λόγο είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Ιωαννίδης και αν θα είναι σε θέση να είναι στην αποστολή για τις Σέρρες. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τους περισσότερους, αφήνω μόνο ένα ερωτηματικό για τον τελευταίο, γιατί θέλουν στον Παναθηναϊκό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μετά και τη λάθος διαχείρισή του στο ματς με τον Ατρόμητο», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε παιχνίδια όπως αυτό με τον Πανσερραϊκό, που οι περισσότεροι τα θεωρούν εύκολα για τους «πράσινους», πιο δύσκολα και πονηρά, καταγράφοντας και την ιδιαιτερότητα που έχει η αναμέτρηση με τα «λιοντάρια».

Ενώ ο Αθανασίου στάθηκε και στην ευκαιρία που θα έχει ο Τερίμ να δουλέψει με το σύνολο των παικτών του Παναθηναϊκού πάνω σε κάποια κομμάτια που θέλει να περάσει και να βελτιώσει.

Μιλώντας για την εκδίκαση στο CAS και την παρουσία του «τριφυλλιού» σε αυτήν, σημείωσε ότι, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα και το… παρελθόν, ουδέποτε έχει ανατραπεί ανάλογη απόφαση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x