Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ένα ντέρμπι με πολύ Χ μέσα του, σε ένα ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν κάτσουμε και δούμε, οι δύο ομάδες είναι σε καλό φεγγάρι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι από την αρχή της σεζόν, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει ένα σερί και έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχουμε δύο προπονητές που είναι λάτρεις της ισορροπίας, της τακτικής και της προσήλωσης στο αγωνιστικό πλάνο. Έτσι έρχεται ένα ντέρμπι με πολύ Χ μέσα του. Και οι δύο έχουν κόπωση από τα παιχνίδια της Πέμπτης, σε ένα ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τα πιθανά πρόσωπα της ενδεκάδας, τη διαχείριση από πλευράς Μπενίτεθ λόγω και του Κυπέλλου που ακολουθεί, καθώς και για τον Ντέσερς, που επέστρεψε μετά από δύο μήνες σε «πράσινη» αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x