Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Έχει ένα μοτίβο η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τα πριμ - Πολύ σημαντική η επιστροφή Τσέριν»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως προέκυψαν το πριμ και το πρόστιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μίλησε για τελικό με τον Άρη και στάθηκε στην κομβική επιστροφή του Άνταμ Τσέριν.

Τον τρόπο που ενήργησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού τόσο στην περίπτωση του πριμ που έδωσε στουε ποδοσφαιριστές, αλλά και του πρόστιμου που τους επέβαλλε, εξήγησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπενθυμίζω ότι πέρυσι η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος μοίρασαν δύο εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, στο τέλος της χρονιάς δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά οι παίκτες μοιράστηκαν κανονικά τα χρήματα. Φέτος, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, πάλι δόθηκε ένα πριμ. Υπάρχει ένα μοτίβο της διοίκησης του Παναθηναϊκού που θέλει να επιβραβεύει και να δίνει ένα έξτρα κίνητρο, όλοι ξέρουμε ότι επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση του παίκτη αυτά. Δεν έδωσε τα 500 χιλιάρικα επειδή πέρασε τον ΠΑΟΚ, για εμένα θα έπρεπε πρώτα να το πάρουν το Κύπελλο και μετά να μοιραστούν τα λεφτά, αλλά για την πρόκριση στον τελικό. Είχε ειπωθεί από την Τρίτη, οπότε οι 200 χιλιάδες είναι ξεχωριστό πρόστιμο. Έχουν και οι παίκτες μερίδιο ευθύνης, χωρίς να είναι μόνο ή κύρια αυτοί που φταίνε. Σε κάθε περίπτωση, αφού η διοίκηση αποφάσισε να επιβραβεύσει στη μια περίπτωση, σωστά αποφάσισε και να τιμωρήσει μετά από δύο συνεχόμενες χοντρές γκέλες», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι το ματς με τον Άρη είναι ένας τελικός γιατί αν το «τριφύλλι» γκελάρει, είτε αύριο, είτε με τον ΟΦΗ, θα έχει πετάξει στα σκουπίδια ό,τι καλό έχτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ενώ ο Αθανασίου χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικές τις επιστροφές των Μπερνάρ και Τσέριν, που αποτελεί μια σταθερά με τον τρόπο που αγωνίζεται ως οκτάρι και γιατί έχει ένα «πακέτο» που ουδείς άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού διαθέτει.

Σε επίπεδο 11άδας σημείωσε ότι θα επιστρέψει ο Ντραγκόφσκι, άφησε ένα ενδεχόμενο ο Τερίμ να ξεκουράσει τον Μπακασέτα και να ξεκινήσει με τον Μπερνάρ, ενώ αναφέρθηκε και στα αρκετά προβλήματα που θα έχουν οι «πράσινοι» σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x