Οι Σίριλ Ντέσερς και Αλμπάν Λαφόν, αλλά και η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο ήταν τα στοιχεία που επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.
«Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει την εικόνα και το γκολ του Ντέσερς. Θυμήθηκε πως είναι να έχει έναν ποιοτικό σέντερ φορ στην κορυφή της επίθεσης που κάνει την διαφορά. Έχει φάει και μια μούντζα, τραυματίστηκε σε μια προπόνηση και έμεινε έξω για δύο μήνες. Εκεί που έλεγες ότι το έσβησε το ματς, έρχεται ένα γκολ, αλλά λες συμβαίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο, έρχεται μια πνευματική κατάρρευση ανεπίτρεπτη, περίμενε στο μισό γήπεδο, επειδή έφαγε ένα γκολ από τον Βόλο. Ο Κώτσιρας πρόσθεσε το όνομα του σε εκείνων που έχουν κάνει απίστευτα λάθη. Ο Λαφόν είναι η τρίτη φορά που κάνει καθοριστικές επεμβάσεις τον τελευταίο μήνα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μια μεγάλη ομάδα. Δίνω ένα ελαφρυντικό στον Μπενίτεθ γιατί δεν είχε κάποιον να φέρει από τον πάγκο και ο Παναθηναϊκός έχασε το κέντρο από τον Βόλο. Φέρει ευθύνη για το ξύλο που έπεσε ο διαιτητής Φωτιάς. Έχει δίκιο ο Μπέος που μίλησε για σκάνδαλο, είναι σκάνδαλο που τελείωσε με 11 παίκτες ο Βόλος», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία και στην ψυχολογική κατάσταση των «πράσινων», που δείχνουν ευάλωτοι, αλλά ίσως κάποιοι παίκτες να μην μπορούν να διαχειριστούν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πέραν των όποιων ικανοτήτων τους.
Ερωτηθείς για τις μεταγραφές του Γενάρη, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει σε μια λίστα και κοιτάζει για έναν κεντρικό χαφ, ένα δεκάρι, έναν τερματοφύλακα και έναν εξτρέμ ενώ άφησε ανοιχτό το αν θα γίνει κίνηση και για αριστερό μπακ, κρίνοντας από την διαχείριση του Μλαντένοβιτς.
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






