Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ξέρει πλέον τι δεν πρέπει να κάνει με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Άλλα τα δεδομένα τώρα»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τι έκανε λάθος στα τρία προηγούμενα ματς με τον ΠΑΟΚ και κατέγραψε τις διαφορές που υπάρχουν με αυτό που έπεται στην Τούμπα.

Τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ με αυτό της προσεχούς Κυριακής, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του τι δεν πρέπει να κάνει μετά τα τρία προηγούμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Τρία παιχνίδια τα οποία μοιάζουν αρκετά στο κομμάτι ότι ο Παναθηναϊκός βρισκόταν εκείνο τον Ιανουάριο στην χειρότερη κατάσταση όλης της σεζόν και αγωνιστικά και ψυχολογικά και σε επίπεδο διαθέσιμων παικτών. Πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά κάποια παιδικά λάθη, δεν ήταν πολύ κατώτερος σχεδόν σε κανένα αν όχι και καλύτερος. Τώρα το ματς έρχεται σε μια περίοδο όπου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στο δικό μου μυαλό οι πράσινοι έχουν πολύ πιο υψηλό κίνητρο σε σχέση με τον δικέφαλο. Δεν λέω ότι είναι αδιάφορος, αλλά δεν έχει κάποιον μεγάλο στόχο στο πρωτάθλημα. Αυτό που είναι ερωτηματικό είναι το πως θα πάει το ματς ο Παναθηναϊκός. Αν θα παίξει όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπαίνοντας με το γκάζι πατημένο ή θα ακολουθήσει το πλάνο με τον Άρη, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι μεγάλη και σημαντική η απώλεια του Νάρεϊ για τον «δικέφαλο του Βορρά» που χάνει τον πιο επιδραστικό του παίκτη σε δημιουργία και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του «τριφυλλιού».

Ερωτηθείς για την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Αθανασίου επισήμανε ότι δύσκολα ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές.

Ενώ στάθηκε στην διαφορετική συνθήκη που συνιστά η διακοπή για το Πάσχα σε σχέση με εκείνες λόγω των εθνικών ομάδων, αφού στην προκειμένη περίπτωση οι «πράσινοι» ήταν μαζί και έκαναν κανονικά προπονήσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x